Kissahaaveita ja suunnitelmia

Kissat ovat meillä vielä ajatuksen asteella. Itse olen aina ollut vannoutunut koiraihminen, mutta pariuduin kissaihmisen kanssa, joten ajatus kissoista alkoi hiipiä mieleen.

Rotua mietittiin jonkin aikaa - miestä viehättää itämaiset ja minulle on tärkeää se, ettei tukinhoito ole hankalaa tai karvaa lähde hirmuisesti. Tykätään molemmat seurallisista eläimistä. Roduksi valikoitui cornish rex, joka täyttää kaikki nämä toiveet.

Tällä hetkellä odotellaan syksyä, jolloin kylppäriremontti saadaan tehtyä ja sitten voisi olla kissojen aika. Suunnitelmissa on ottaa samasta pentueesta kaksi kissaa, jotta niillä olisi seuraa ja aktiviteettia toisistaan.

Tällä hetkellä suunnittelen sisustusratkaisuja, joissa olisi otettu kissat huomioon. Haluan kuitenkin, että ne ovat myös katseenkestäviä, joten vähän täytyy miettiä. Löysin loistavan idean muokata Ikean Bestå-kaapistosta kissanhiekkalaatikolle paikka, joka ei hypi silmille ja voi kuitenkin olla näkösällä. Lisäksi tarvitaan kiipeilyä ja raapimista varten luvallisia paikkoja ja näihin ratkaisuja. Luultavasti päädymme ainakin aluksi ihan tehdasvalmisteisiin kiipeilypuihin. 

Myös kissatarha on suunnitteilla jollain aikataululla. Cornareiden karva on niin ohutta, etteivät varmaan viileillä keleillä siellä viihdy, mutta aurinkoiset kesäpäivät voivat hyvinkin houkutella ne ulos. Katsotaan, mitä keksitään!

Kommentit